Värt att dricka

Ni som läser eller har läst Slitz vet att det varje månad görs ett test på olika typer av alkohol. Även jag gör sådana tester varje månad men det är först nu jag väljer att skriva ned lite basic info om vad som går hem och inte. Istället för att skriva om olika sorters öl, cider och vodka red bull så kommer det plockas fram lite andra drycker som är på uppgång.
Denna gång är det topp 3 som listas.

Varm & kall


Vad är det?
Ett äppelvin på 7% som går loss på hela 39 riksdaler.
Hur smakar det? Man kan säga att det är som att dricka äppelpaj med riktigt mycket vaniljsås.
Blandas med? Man häller vaniljsås på pajen men det ingår redan i denna flytande variant.
Hur värt är det? Råvärt! Billigt som en chipspåse med Cola och du blir full på köpet, perfekt till förfesen.
Hur full blir du? Inte så värst.. Men vem gillar inte äppelpaj?

Varm & kall till vänster i bild.

Hembränt

Vad är det?
Kan vara precis vad som helst så det gäller att passa sig och handla av rutinerade rävar.
Hur smakar det? Tänk dig att dricka Rachmaninoff när du är riktigt bakfull.
Blandas med? Allt med mycket smak, helst koncentrat.
Hur värt är det? Beror som sagt på, det sägs att du kan bli blind om du dricker ur fel flarra och det är ju inte så värt..
Hur full blir du? Du lär minst bli fullast på festen och kommer garanterat inte släppas in på någon krog.

Köps oftast i 5 liter åt gången på dunk.

"Det starkaste du har"

Vad är det?
Förekommer oftast som en 6 cl-ers shot på krogen. Från 40% och uppåt beroende på alkoholtillstånd.
Hur smakar det? Inge vidare, är bartendern riktigt på humör kan det smaka en del tabasco.
Blandas med? Frågar du om ett glas vatten eller något blir du hånad av bartendern samt alla andra i baren.
Hur värt är det? Klockan är kvart i 2 och krogen stänker snart, klart den är värd!
Hur full blir du? Vid det här laget har du redan druckit ljusår för mycket men som den "mannen" du är dricker du!


"Ge mig aldrig mer det starkaste du har"


/Albs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0